Po čemu se razlikujemo od drugih ?

“Ponekad trebaš segnuti u tuđi svijet, da shvatiš što nedostaje u tvom”.

Timskim radom i kvalificiranim osobljem osim što pomažemo, stvaramo i neraskidiva prijateljstva te međuljudske veze. Naši djelatnici prolaze opširan proces

provjere prije zapošljavanja koji nerijetko traje i po jedan mjesec. Utvrđuju se jezične sposobnosti, prijašnje iskustvo na sličnim poslovima, psihofizičko zdravstveno stanje (potvrda liječnika opće prakse), te potvrda o nekažnjavanju.

Poželjne karakterne osobine svih djelatnika su pozitivan stav, ambicioznost, tolerantnost i predanost svakom radnom zadatku.

Poslovni suradnici su nam provjerene njemačke agencije, čiji je višegodišnji radni staž rezultirao više od 2000 sklopljenih Ugovora za pružanje usluga pomoći u kući na području cijele Republike Njemačke.

Cilj nam je pretvoriti svaki trenutak u dane vrijedne pamćenja, ispunjene pozitivnom energijom i željom za novim sutra.

Razlika između HONI BJELOVAR i Agencija za zapošljavanje / posredovanje

HONI BJELOVAR je tvrtka koja se bavi pružanjem usluga pomoći u kući. Nismo Agencija za zapošljavanje, nismo posrednici u pronalaženju radnog mjesta kod drugog poslodavca a i razlikujemo se u pravnoj strukturi.

Usmjereni smo na primarno registriranu djelatnost a to je djelatnost socijalne skrbi. Zapošljavamo samo pomoćnike u kući, za čije radno mjesto nije potrebna kvalifikacijaniti struka kako to Agencije obično znaju zahtjevati. Potrebno je srednje, vrlo dobro ili odlično znanje njemačkoga jezika s minimalno jednom godinom iskustva na sličnim poslovima, te u brizi i njezi starijih i nemoćnih.

Ugovore s djelatnicima sklapamo na puno radno vrijeme s obzirom da se radi o 24 satnim dežurstvima.

Vrijeme izaslanja je minimalno dva mjeseca uz ugovor o radu na određeno vrijeme.

Svaki djelatnik izaslan u Njemačku, vezan je za sjedište tvrtke Honi. Komunikacija između djelatnika i HONI-a  je obavezna (telefonski ili putem Interneta). Izvješća o promjenama na radnom mjestu su dužnost svakog djelatnika, kao što je naša dužnost da držimo do njihove sigurnosti za vrijeme izaslanja u drugu državu članicu te poštivanje odredbi iz ugovora o radu u inozemstvu.

Potpisanim Ugovorom o pružanju usluga s našim klijentima,  kao i stupanje u radni odnos u HONI nas obvezuje da svaki djelatnik zastupa HONI na najbolji mogući način s unaprijed utvrđenim kvalifikacijama i kompetencijama bez odstupanja od ugovorenog. Ugovori se dobivaju na uvid prije samog izaslanja te je svaki djelatnik dužan pročitati svaku odredbu iz istog. Svojim potpisom potvrđuje da shvaća svaku točku iz Ugovora te pristaje na odredbe, prihvaća novčane bonuse za ispunjenje posebnih odrebi iz Ugovora kao i plaćanje penala za kršenje Ugovora o radu.

Interesi korisnika, kao i povjerljivost informacija koje nam pružite, čine osnovnu definiciju naših i Vaših budućih odnosa.

Potencijalni kandidati nemaju administrativnih troškova, prijedlozi za radna mjesta su besplatni, nema troškova provizije jer Honi naplaćuje račune izravno od svojih klijenata u kojima su uračunate plaće djelatnika, administrativno pravni i organizacijski troškovi HONI-a te suradničko posredovanje poslovnih parntera u Njemačkoj koji su zaduženi za provjere naših Klijenata i njihovo poštivanje ugovornih obveza prema HONI Bjelovar.